Vilamarxant dinamitzará l’espai de coworking

espacio coworking Camp de Túria

La Fundació Finnova gestionarà el centre de negocis durant dos anys

L’Ajuntament de Vilamarxant i Finnova han signat el contracte pel qual la fundació serà la responsable de gestionar el nou espai de coworking, que proporcionarà un lloc perquè les persones emprenedores del municipi puguen desenvolupar les seues idees.

Jesús Montesinos, alcalde de Vilamarxant, i Juan Manuel Revuelta, director general de Finnova, han estampat la signatura durant el matí de hui, així com comentat el treball que es realitzarà durant els dos anys que durarà la relació contractual.

Este centre de negoci situat permetrà que fins a 15 emprenedors puguen disposar dels seus llocs de treball, després de l’aposta decidida per l’ajuntament de situar l’ecosistema emprenedor com a impulsor del talent.

L’espai de cowork Vilamarxant té la vocació de convertir-se en la punta de llança d’un nou model de creixement econòmic basat en activitats d’alt valor afegit relacionades amb la societat del coneixement i tecnologies open innovation. Els seus objectius seran el suport de la innovació tecnològica, l’impuls de la difusió social de les noves tecnologies i convertir a la localitat en protagonista de la comarca.

Eliseo Sanz, regidor de promoció econòmica, es va mostrar molt content per la posada en marxa d’este centre d’emprenedoria que serà un referent a la comarca: “El centre de coworking ha sigut un objectiu que hem perseguit durant tota la legislatura com a alternativa per a la creació de noves idees que poden desembocar en startups que generen ocupació en el municipi”.

“El nou espai servirà perquè els veïns de Vilamarxant que tinguen noves idees de negoci innovadores puguen crear la seua empresa i rebre l’assessorament tècnic necessari per a cimentar els seus nous negocis”, va agregar Sanz.

Una sala coworking de 150 metres quadrats amb equipament per a una vintena de llocs de treball, una sala per a reunions i presentacions, una sala tècnica amb ordinadors i projector i dos despatxos privats de 13 metres quadrats són els espais que comptarà el nou centre d’emprenedoria.

La fundació Finnova ha sigut la triada per a dur a terme la gestió d’aquest projecte. Per a això, un equip de tècnics especialitzats en Emprenedoria i Noves tecnologies (IDEES) de la Universitat Politècnica de València (UPV) va ser l’encarregat d’auditar les propostes presentades. Després d’una exhausta anàlisi de tots els projectes, la Fundació Finnova va obtindre la màxima puntuació possible en la seua proposta de gestió i dinamització de l’espai.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà