Els veïns trien la creació d’un parc en Monte Horquera per als pressupostos participatius

La proposta ha tingut el suport de més del 70% dels vots a Vilamarxant

La creació d’un parc municipal a la urbanització Monte Horquera ha sigut la proposta triada per la ciutadania de Vilamarxant dins del procés participatiu dels pressupostos de 2020 que es va iniciar el mes de març passat.

El projecte suposa l’adequació d’una zona verda a Monte Horquera per a convertir-ho en un parc que tinga una zona de jocs infantils, una font d’aigua potable, una adequada il·luminació, la instal·lació de bancs i taules de pícnic i la creació d’una zona esportiva.

Els veïns de Vilamarxant han decidit a través d’un procés participatiu que fins a 60.000 euros del pressupost municipal de 2020 aniran destinats a esta iniciativa popular que s’ha imposat al projecte d’adquisició d’un espai per al futur centre d’interpretació i col·lecció museogràfica del Castell.

De fet, el parc a Monte Horquera va comptar amb el suport de més del 70% de les persones, 54 dones i 52 homes, que van deixar el seu vot de forma telemàtica o presencial.

Durant el procés, els veïns de Vilamarxant van presentar diferents iniciatives que, després d’un estudi dels tècnics municipals, van concloure en les dues finalistes exposades.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà