Ciudadanos i PP milloren resultats davant l’estancament del bloc d’esquerres

VILAMARXANT ELECCIONES 28M

El PSPV suma 3 regidors i Compromís 2

Els resultats provisionals de les eleccions municipals a Vilamarxant reflecteixen el suport dels votants a la gestió de Xavi Jorge, de Ciutadans, i Héctor Troyano, del PP, els qui han liderat l’Ajuntament en una legislatura marcada per grans desafiaments que va plantejar la pandèmia.

Després de l’escrutini provisional, el Partit Popular es posiciona com la llista més votada, obtenint un 36,53% dels vots. Li segueix de prop Ciutadans, amb un 26,58% de suport. No obstant això, tant el PSOE com Compromis experimenten un estancament en els seus resultats, amb el PSOE obtenint un 20,1% dels vots i Acord per Vilamarxant, una coalició formada per Compromís i EU, amb tan sols un 11,6% dels vots.

Per la seua part VOX no aconsegueix representació malgrat els bons resultats collits a la província.

És destacable la pèrdua de representació de la confluència entre Compromís i EU, l’aposta de la qual no ha aconseguit el suport esperat. De manera similar, el PSOE també pateix una disminució en el seu nombre de regidors, quedant amb tan sols 3.

D’altra banda, cal ressaltar l’èxit de Xavi Jorge al capdavant de Ciudadanos a Vilamarxant, ja que aconsegueix incrementar a de 3 a 5 regidors. Precisament en un moment en el qual Ciudadanos ha perdut representació en pràcticament en tota la província. Aquest resultat pot aplanar el camí perquè Ciutadans i el PP reediten el seu pacte de govern en el municipi.

Els resultats de les eleccions municipals a Vilamarxant reflecteixen la millora per a PP i Ciudadanos. Mentre el PSOE , Compromis i EU no aconsegueixen millorar els seus resultats. La gestió de Xavi Jorge i Héctor Troyano i la seua fórmula d’alternança ha sigut recolzada majoritàriament pels votants, els qui premien el seu lideratge en aquesta legislatura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà