Dimiteix el regidor de Compromís a Benaguasil

concejal compromis benaguasil

Ernest Andreu deixa l’acta per motius laborals

El portaveu del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament de Benaguasil, Ernest Andreu, ha presentat la seua dimissió i deixarà l’acta en el pròxim ple per motius laborals.

L’únic regidor de la coalició va registrar en el consistori la seua renúncia divendres passat, dies després de la celebració del ple en el qual es van aprovar els pressupostos municipals per a 2022.

Ernest Andreu ha explicat a Infotúria.com que ha renunciat a l’acta de regidor degut a la dinàmica en la convocatòria dels plens després de recuperar-se les sessions presencials que ha implantat l’equip de govern.

La celebració als matins dels plens en horari laboral, segons explica, impedeix als regidors de l’oposició assistir per ser incompatibles amb les seues ocupacions. “Nosaltres no estem alliberats ni jubilats com els regidors de l’equip de Govern i per tant l’ètic seria convocar els plens a partir de les set de la vesprada com ocorre en altres municipis de la comarca”, defensa.

En aquest sentit considera que per “responsabilitat” amb els veïns de Benaguasil el correcte és renunciar al lloc que serà ocupat per Inma Riera, que figurava en el segon lloc en la llista electoral amb la qual va concórrer Compromís als comicis locals de 2019.
Inma Riera ja va ser regidora a l’Ajuntament de Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà