Benaguasil remodela les àrees infantils dels parcs Peña Badá i Avinguda Diputació

parques

La regidora ha anunciat accions al parc de la Merendilla 

L’Ajuntament de Benaguasil està duent a terme diverses actuacions de millora i remodelació dels parcs infantils de la penya Badá i de l’Avinguda Diputació, més conegut com el parc del ‘Vaixell’.

L’actuació que està realitzant-se en aquest parc és la substitució del mòdul de jocs en forma de vaixell que, estava deteriorat per l’ús, per un nou element de joc amb idèntica forma però de majors dimensions, quedant les labors concloses en els pròxims dies.

Pel que fa al parc de la Penya Badá també prossegueixen els treballs de renovació d’aquesta zona infantil en la qual a més de modificar íntegrament el mòdul de jocs s’ampliarà el sòl de llosetes de cautxú.

Alicia Molina, regidora de Parcs, ha visitat els treballs i ha manifestat que ‘des de l’Ajuntament es treballa per una millora contínua dels espais infantils de joc, mantenint el compromís d’anar renovant i millorant progressivament els parcs per al gaudi dels xiquets i xiquetes’.

La regidora ha anunciat accions també al parc de la Merendilla dins de l’aposta de l’equip de Govern per continuar millorant els espais lúdics destinats als menors.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà