Un home es masturba en un vagó del metro i agredeix a passatgers

metro valencia

La Policia Local té localitzat a l’home que resideix a Benaguasil

Un home es va masturbar en públic en un vagó d’un tren de la línia 2 del metro i va agredir a diversos passatgers que li van increpar per la seua acció, segons han informat a EFE fonts de la Policia Local de València i de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Els fets van ocórrer dissabte passat, a les 13 hores, en un tren procedent de Paterna i els propis passatgers van fer baixar del vagó en l’estació de Canterería a l’home que es va masturbar, segons han explicat fonts d’FGV.

Els passatgers també van alertar dels fets al Servei d’Emergències de la Generalitat 112 i al lloc es va traslladar una parella de la seguretat del metre, que no va localitzar a l’home en la parada.

El succés va ser gravat per diversos passatgers, que han compartit el vídeo en les xarxes socials, i pel circuit intern de càmeres del metre.

Des d’FGV informen que la Policia Local de Paterna té identificat i localitzat a l’home, que pel que sembla resideix a Benaguasil.

Ferrocarrils de la Generalitat assenyala així mateix que ha posat a la disposició de la Policia Nacional les imatges i si és necessari presentarà una denúncia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà