La Policia Local de Bétera incorpora 9 agents

L’objectiu és oferir un més adequat servei als veïns

Més formació, qualificació i recursos per a la Policia Local de Bétera. Atesa aquesta línia de treball i dins del Pla de Millora i Modernització d’aquest cos de seguretat local, l’Ajuntament de Bétera, ha incorporat a 9 agents després de superar el curs preceptiu en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE).

L’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez, al costat de membres de l’equip de Govern han donat la benvinguda als 9 agents que han estat acompanyats pels Inspectors de Policia.

Una benvinguda en la qual també s’han presentat els tres nous vehicles que ha adquirit el Consistori per a la Policia Local i amb els quals renoven els seus efectius mòbils.

Professionalitzar la plantilla

Els 9 agents recentment incorporats al cos han augmentat la seua qualificació i formació després de superar un curs teòric de 5 mesos de duració impartit pel IVASPE, en la seua seu de Xest, i gràcies al qual inicien, ara, un període de pràctiques de dos mesos que els habilita per a l’acompliment de les seues funcions.

En aquest sentit, l’àrea de Seguretat Ciutadana vol aconseguir professionals amb altes competències dins del seu Policia Local i aposta per la formació dels seus agents.

Ampliació dels efectius

La modernització de la flota en la Policia Local és un altre dels objectius que està duent a terme l’Ajuntament a través de la seua regidoria. Per això, ha incorporat tres vehicles amb la modalitat de rènting.

En aquesta ocasió, l’adquisició s’ha centrat en un vehicle Dacía Duster dièsel, model que ja disposen al parc mòbil, ja que ha donat molt bon resultat en aquests últims quatre anys. L’adquisició novament d’aquest tot terreny es realitza perquè Bétera compta amb un important terme municipal, eminentment agrícola, i aquest vehicle dièsel, per la seua major autonomia i fàcil proveïment de carburant, és la millor opció, hui dia, per a aqueixes zones.

A més s’han comprat dos Kia Niro elèctrics. L’elecció d’aquests vehicles elèctrics, amb una autonomia de 460 km, va d’acord a l’aposta municipal per obtindre la màxima neutralitat climàtica possible. Uns vehicles més ecològics, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient que se sumen a un altre vehicle elèctric híbrid que es va adquirir al setembre de 2022 per la regidoria de Parc Mòbil.

En aquesta línia, el Consistori s’ha reafirmat en el seu compromís per comptar amb vehicles preparats per a facilitar el treball, l’eficiència i l’eficàcia de la Policia Local en el municipi, augmentant així les seues capacitats i la seua disponibilitat davant qualsevol servei.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà