La Confederación Hidrográfica del Júcar repararà el col·lector de Mandor

La infraestructura ha patit un trencament després de la DANA

L’episodi de fortes pluges registrat dissabte passat, que va acumular fins a 180 litres per metre quadrat entre les cinc de la matinada i fins a les 13 hores, ha provocat el trencament parcial del col·lector del barranc de Mandor a l’Eliana.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, juntament amb la regidora de Serveis Urbans, Marta Andrés, han visitat hui la zona acompanyats del president de la Confederación Hidrográfica del Júcar (CHJ), Miguel Polo, representants de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i tècnics de l’Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR) per a analitzar els danys provocats i buscar una solució al problema.

Aquest col·lector d’aigües pluvials té una capacitat de 23 m³ per segon i es tracta d’una infraestructura antiga de l’any 1975 que ha hagut de ser reparada en diverses ocasions.

Torrent ha donat les gràcies a les entitats competents, i especialment a la CHJ per la reparació. “Amb independència d’aquesta actuació, cal trobar una solució definitiva que passaria per recuperar el projecte antic del barranc de Mandor”, ha advertit el primer edi

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà