Crítiques des del PSPV a la retallada en prestacions educatives que va a sofrir l’IES Laurona

El portaveu del PSPV-PSOE a Llíria, Alfred Rodilla, ha lamentat el que ha qualificat com a “retallada a les prestacions educatives per als centres d’educació de Llíria” i ha criticat que el govern local “avantpose els interesaos del seu partit polític als dels llirians i les llirianes”.

José García

El problema és el següent, segons assenyala Alfred Rodilla: a la resolució de 18 de Març de 2007 s’establia que el Cicle Formatiu de Grau Mig de Telecomunicacions a l’IES Laurona disposava de suficient alumnat per tindre el mòdul desdoblat. “Pero ara, les 25 hores setmanals de desdoblament que li corresponden a l’esmentat cicle formatiu perillen perquè la Conselleria d’Educació, a través de la Direcció General d’Ordenació Educativa, ha enviat les ordres pertinents per denegar una cosa que ens pertoca, de forma unilateral”.

Segons Rodilla, “este és l’enèsim atac a l’educació pública edetana, per part del govern de Francisco Camps”. “Esperem que l’equip de govern siga capaç de defensar les institucions educatives llirianes, encara que ho dubtem molt: en quasi 8 anys, el representant municipal al Consell Escolar de l’IES Laurona només ha acudit una vegada, la qual cosa ens diu el grau d’interés que té el govern local per la cultura i l’ensenyament llirià”, ha afegit el portaveu socialista a Llíria.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà