Més de 800 persones participen en la Marxa per la Salut Mental de Llíria

Marcha por la Salud Mental

Baix el lema ‘Fent de la salut mental una prioritat’

Llíria s’ha sumat hui a la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental amb la sisena edició de la Marxa per la Salut Mental. Més de 800 persones, entre escolars dels centres educatius de la localitat i membres de diferents entitats socials, han participat en esta desfilada festiva i de conscienciació, que ha comptat també amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel, la regidora de Polítiques Inclusives Juani García, així com altres representants de la corporació municipal.

Marcha por la Salud Mental

La multitudinària marxa ha partit de la plaça Major i ha finalitzat al Pavelló Pla de l’Arc on s’han projectat diferents missatges de sensibilització sobre la salut mental, i a més han col·laborat en este dia, amb diverses actuacions, l’Escola Municipal de Dansa i el Grup de Danses “El Tossal” de Llíria.

Esta activitat s’emmarca dins de la programació de la Setmana de la Salut Mental que se celebra a la localitat des del passat 5 d’octubre, organitzada per l’Associació Pentagrama i la Regidoria de Polítiques Inclusives. Estes jornades, que porten enguanyper lema “Fent de la salut mental una prioritat”, tenen com a objectiu sensibilitzar a la ciutadania sobre este problema de salut i fomentar la convivència i inclusió social de les persones que la pateixen.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà