Olocau continua les actuacions de recuperació en el barranc

barranco olocau

En les pròximes setmanes, començaran els treballs d’adequació de la ruta paral·lela

En el marc de les actuacions que s’estan realitzant en el Barranc d’Olocau per a la seua recuperació i millora, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) ha dut a terme una plantació d’arbres autòctons amb espècies de ribera.

Esta acció se suma a les tasques de manteniment i control de la vegetació realitzades amb anterioritat per la CHX, entre les quals destaquen l’eliminació de la canya i l’ús de malles de geotèxtil per a evitar que torne a créixer. 

D’altra banda, en breu està previst que comencen els treballs d’adequació de la ruta que discorre en paral·lel al barranc, esbrossant i millorant el ferm del camí i instal·lant mobiliari, senyals i clos al llarg del recorregut.

Una actuació impulsada per l’Ajuntament d’Olocau que tindrà un cost de 15.041,75 euros finançats amb fons propis municipals i que aprofitarà el manteniment realitzat en el terreny setmanes arrere per la brigada municipal del programa EMERGE d’Olocau. 

Tal com ha afirmat l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, “la protecció del nostre entorn natural és vital i, per això, des del Consistori i la Confederació Hidrogràfica treballem en la conservació i millora del Barranc. El patrimoni mediambiental que posseïm és un tresor i, amb estes iniciatives, volem seguir cuidant-lo i posant-lo en valor”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà