‘Volta al Món’ musical com a homenatge a Beethoven

concierto

Amb motiu del 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, 15 urbs pertanyents a la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO s’han unit en un festival online solidari, que durant més de huit hores ininterrompudes rendiran tribut al músic amb interpretacions des dels cinc continents.

Llíria oferirà la redifusió de l’estrena mundial al 2016 de la interpretació de la Novena Simfonia en la seua versió per a solistes, cor i orquestra de vent, transcripció realitzada pel mestre Juan Vicente Mas Quiles. Músics de la Banda Primitiva i de la Unió Musical de Llíria van unir les seues forces sota la batuta del director edetà Manuel Galduf en l’església de l’Assumpció.

Esta ‘Volta al Món’ musical es podrà continuar online de manera gratuïta des dels canals digitals de Llíria City of Music, des de les 10 d’este dijous 17 de desembre. Començarà amb la participació d’Auckland i Adelaide. Des d’allí viatjarem fins a Daegu (Corea del Sud), Chennai (l’Índia) i Kazan. A les 12.30 hores està prevista l’arribada a Katowice (Polònia) i des d’allí a Norrköping (Suècia), Pesaro, Hannover i Manheim i Metz. Les 16.18 és l’hora per a l’inici del concert de Llíria d’1 hora i 19 minuts. Idanha-A-Nova i Leiria (Portugal) seran les següents i Bogotà posarà el colofó a les 18.38 hores.

A més d’en els canals oficials de Llíria City of Music (Instagram, Twitter, Facebook) este macroconcert es podrà seguir en la pàgina de Facebook de les Ciutats Creatives de la Música (https://www.facebook.com/citiesofmusic) i en el canal de Youtube Music ExportPoland.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà